Add-ons och integrationer

Integrera Lime CRM med ditt affärssystem och andra IT-system för en enklare vardag. Addera smarta funktioner och digitala verktyg med olika add-ons. Möjligheterna är oändliga – vad behöver du?

Lime Engage – tävla och nå nya resultat

Engage är en tävlingsplattform som får dig att engagera anställa, förbättra resultat, öka fokus och öka CRM-användningen i din verksamhet. Med kopplingen till Lime CRM skapas roliga och resultatdrivande tävlingar baserade på CRM-data. Deltagarna belönas när de utför de utvalda aktiviteterna och alla kan se resultaten i sina webbläsare, sina mobiler (app för iOS och Android) eller på TV-skärmar.

Lime Engage Lime Engage Lime Engage

Fokusera på rätt sak

Vad prioriterar din verksamhet just nu? Sätt fokus på en särskilt prioriterad aktivitet med en tävling. Det kan exempelvis handla om att hantera fler kundärenden, logga historiknoteringar eller stänga fler affärer.

Rolig och energisk atmosfär

Tävlingar får adrenalinet att pumpa, ökar motivationen och skapar en mer energisk atmosfär. Arbeta tillsammans i olika lag, fira framgångar och öka sammanhållningen.

Ökad användning av CRM

Med tävlingar baserade på CRM-data förenas nytta med nöje. Användningen av CRM-systemet kommer garanterat att öka och din verksamhet får ut mer av er investering. Samtidigt som ni har kul!

Lime Newsletter – smart digital marknadsföring

Med Newsletter add-on till Lime CRM skapar du enkelt relevanta och kraftfulla marknadsföringskampanjer, baserade på CRM-data. Du kan exempelvis skapa professionella e-postutskick, hantera deltagarlistor inför och efter event, skapa enkäter och webbformulär, samt stärka upp sina kampanjer med SMS-utskick.

Prata med rätt personer

Att skapa segmenterade mottagarlistor är enkelt tack vare datan i Lime CRM. Gör urval baserat på exempelvis kundstatus, geografiskt läge eller deltagande vid ett tidigare event – och nå exakt de personer du vill.

Sälj mer med e-post

Undersökningar visar att e-post är den mest populära kanalen för att ta emot information. Det har även visat sig vara den kanal som ger högst ROI . Med Newsletter skapar du informativa och säljande e-postutskick på ett kick.

Mät och analysera

Resultaten för dina kampanjer återförs direkt till Lime CRM, utan att du behöver lyfta ett finger. Följ enkelt upp vilka mottagare som öppnat utskicket och vem som klickat var. Spara tid och förenkla ditt analysarbete.

Lime Field – enkel hantering av arbetsorder

Field add-on till Lime CRM samlar dina kunder, personal och underleverantörer i ett smidigt flöde. Från registrering av ärende till fakturaunderlag, via resursplanering, arbetsorder, avrapportering och kundsignatur – i Field kan du hantera hela processen.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Nöjdare kunder

Dina kunder vill att deras problem ska lösas så snabbt och smidigt som möjligt. Med Field add-on till Lime CRM kan ditt företag inte bara öka takten, utan också höja kvaliteten med ett samlat flöde för arbetsorder. Det ger nöjdare och gladare kunder.

Ökad lönsamhet

Field förbättrar ditt företags resursplanering och ökar effektiviteten, tack vare att kontor och fält arbetar tillsammans. Det gör att kostnaden per ärende/projekt sjunker och lönsamheten ökar.

Snabb uppföljning

Med Field add-on till Lime CRM kan lägga din tid på viktigare saker än att sammanställa Excellistor och rita grafer – all data från veckans, månadens eller årets ärenden/projekt finns ju redan samlad. Några knapptryck och du har statistiken tillgänglig.

REST API:er och Zapier ger flexibilitet

Genom våra REST-baserade API:er gör vi det enklare att koppla ihop Lime CRM med omvärlden. API:erna möjliggör integrationer på ett standardiserat sätt som tredjeparts-/integrationspartners kan utveckla mot, genom att vi tillhandahåller dynamisk dokumentation och enkla exempel.

Ingen utvecklare? Koppla samman Lime CRM med hundratals av webbaserade tjänster - utan att koda. Med en standardkoppling till Zapier är det möjligt.

Så integreras Lime CRM med andra IT-system

Lime CRM är ett informationsnav som ger dig full överblick och en samlad kundbild – på ett ställe. Använder du andra IT-system i ditt dagliga arbete? Inga problem – Lime CRM kan integreras med de flesta.

ERP-system

Du kan koppla ditt ERP-system med Lime CRM, så att du bara behöver arbeta i ett system. Minskar administrationstiden på ett effektivt sätt.

Hemsida

Få automatiskt reda på när nya potentiella kunder är intresserade av dina tjänster.

Dokument

Har du alla dokument utspridda på olika ställen och olika lagringsutrymmen? Anslut dem till Lime CRM och få en samlad kundbild.

Saknar du något? Utmana oss!

Saknar du en specifik integration eller add-on? Kontakta oss för att höra mer om möjligheterna till kundspecifika integrationer och add-ons.