Vår vackra logo
Testa Lime CRM gratis

Boka en personlig demo

När du fyllt i dina uppgifter kommer du bli kontaktad av en av våra duktiga säljare. De kommer visa dig Lime CRM och alla dess grymma funktioner! Var inte blyg med frågor - de kan svaret på det mesta!

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Din förfrågan är nu registrerad.

Inom kort kommer du nu bli uppringd av en av våra säljare! Har du några frågor innan dess så tveka inte att höra av dig till oss på 046 - 270 48 00