CRM Byggbranschen - Bra sökfunktion

CRM för dig i byggbranschen

Kunder, kontaktpersoner, återförsäljare, byggherrar, föreskrivare och underentreprenörer. Det är mycket att ha koll på. För att inte prata om offerter. Samla allt på ett ställe – i Lime CRM!

Är allt huller om buller i din verktygslåda?

Många offerter till ett och samma projekt, svårighet att bedöma hur försäljningen ser ut bara den närmsta tiden och många viktiga personer och företag att hålla koll på. Du har många utmaningar, det vet vi. Vi har jobbat med företag i din bransch i över 25 år. Många har redan valt Lime – ett CRM-system som kan hjälpa till med mycket.

CRM för byggprojekt

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Ge alla en samlad bild av kunden i ett enda system. Försäljning, marknad och projekt samlat. Smart!

  2. Samla all den information som idag ligger utspritt i mailen, ekonomisystemet, Excel och pärmar.

  3. Se till att inget faller mellan stolarna. Kunder koms ihåg och anbud blir svarade på. Precis som det ska vara.

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM för Byggbranschen

Sverige bygger & Byggfakta

Vi läser in projekt från Sverige Bygger eller Byggfakta så att du vet vad som är på gång och kan sälja in dig och dina produkter/tjänster vid rätt tillfälle och till rätt person.

Lime CRM till erp system

Kopplingar till ERP-systemet

Vi sätter upp en koppling t.ex. till ert ekonomisystem så att du som säljare aldrig behöver dubbelarbeta igen. Lätt som en plätt!

CRM till outlook

Outlook & Excel

Vi vet att du är van vid din Outlook och dina Excelark – därför har vi kopplat ihop dem med Lime CRM. Du sparar busenkelt viktiga mail under kunder/projekt och exporterar valfri information till Excel.

Lime CRM för Byggbranschen

Proaktivitet

Låt Lime ge dig signaler om vilka kunder du inte kontaktat på länge och vilka projekt det är dags att följa upp. Aldrig mer kommer en kund känna sig bortglömd!

Lime CRM till erp system

Projektöversikt

Med Lime CRM och projektöversikten får du full koll på vilka projekt och affärsmöjligheter som är de viktigaste i din pipeline just nu. Allt för att du ska prioritera rätt saker!

CRM till outlook

Rollhantering

Med Rollhantering får du full koll på vem som är arkitekt, totalentreprenör eller underentreprenör i era olika projekt.

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Daniel Nottberg från NCC

Lime Technologies är både lyhörda och tillgängliga vilket hjälper oss att möta ett högt förändringstryck och samtidigt ligga i framkant på marknaden vad beträffar systemstöd för CRM.”

Daniel Nottberg, CRM manager NCC
Jens, säljare, Lime CRM

Det här är Jens, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Byggbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra byggbranschexperter Josefin, Jens och Niklas! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av byggbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång