CRM som bygger tillväxt

  • Värdera kommande försäljning korrekt – även med flera offerter till samma projekt.
  • Få proaktiva påminnelser om vilka offerter/anbud som ska följas upp.
  • Rollhantering ger dig koll på såväl interna som externa nyckelpersoner i projekten.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

NCC
Myresjö hus
Benders
Proline
Tegelmäster
Svergie Bygger

När du vill ha ordning & reda

Byggbranschen är speciell på många sätt. Många offerter till ett och samma projekt kan strula till det när du ska beräkna den förväntade orderingången. Dessutom är det ofta många viktiga roller och företag att hålla koll på i varje projekt. Känner du igen dig? Med Lime CRM får du ordning i verktygslådan.

Lime CRM Utility

Lime CRM för byggbranschen

Kund- och projektöversikt

Vem träffade kunden senast? Vilka projekt har förväntat avslut under Q4? I Lime CRM får du koll på kunder, kontakter och projekt - både egna och från Sverige Bygger & Byggfakta.

Offerter och påminnelser

I Lime CRM hanterar du enkelt alla offerter – även när de är mot samma projekt. Få sen proaktiva påminnelser via infotiles när de ska följas upp. Inga offerter faller mellan stolarna!

Rollhantering i projekt

Vem är byggherre, totalentreprenör eller underentreprenör? Och vem är ansvarig säljare, projektledare eller kalkylator internt? Med Lime CRM får du koll på rollerna i alla projekt.

Outlook och affärssystem

”Var är ritningen nu igen…?” Lime CRM är helintegrerat med Outlook, så att du kan spara viktiga mejl på kund- och projektkort. Systemet kan även kopplas till ditt ERP-system.

Läs in projektinformation automatiskt

Med våra kopplingar till Sverige Bygger och Byggfakta hämtar du smidigt hem dina utvalda projekt till Lime CRM. Uppdateringar hämtas automatiskt så att du hela tiden har full koll på vad som sker! Var det byggs, när det byggs, och vem det är som bygger.

Verktygslåda för merförsäljning

Bygg en närmare relation till dina kunder genom relevanta nyhetsbrev. Med Newsletter add-on till Lime CRM är det enkelt att skapa utskick och att kommunicera rätt sak till rätt person. Så att du kan skapa mervärde och merförsäljning.

bmw Lime CRM
bmw Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

”Lime är både lyhörda och tillgängliga, vilket hjälper oss att möta ett högt förändringstryck och samtidigt ligga i framkant på marknaden vad beträffar systemstöd för CRM.”

- Daniel Nottberg, CRM manager NCC

Vi bygger utifrån din ritning

Materialleverantör, byggentreprenör eller bygghandlare? Stort multinationellt bolag eller lokalt småföretag? Vi har levererat CRM-lösningar till många typer av byggbolag genom åren. Däribland Tegelmäster, NCC och XL Bygg Hans Anders. Nu vill vi hjälpa dig.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om ärendehantering, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång