Lime CRM för Energibranschen

CRM för dig som jobbar med energi, vatten och renhållning

Vill du, precis som vår kund Skellefteå Kraft, vinna priser för Sveriges bästa kundvård? Då tycker vi att ni ska kolla in vår energilösning i Lime CRM! Med Lime CRM blir ni mer än bara en leverantör som säljer el, ni får koll på läget och blir på köpet bäst på kundvård! Grymt va?

Läcker dina system information?

Lugn - vi har lösningen! Vi kan med stolthet säga att vi är marknadsledande inom segmentet energi, vatten och renhållning. Vårt CRM-system Lime CRM är hubben för allt som händer inom organisationen, samlar ihop information och gör den lättillgänglig för medarbetarna.

Lime CRM för energiföretag

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Få en samlad bild av kunden i ett enda system. Försäljning, kundservice, drift & service på ett ställe. Det är smart.

  2. Öka din proaktiva försäljning. Med koll på kundernas engagemang kan du enkelt göra riktade sälj- och marknadsinsatser.

  3. Skapa ordning bland alla kunddokument. Med enkel hantering av dokument och mallar hittar du plötsligt igen!

  4. Effektivisera hela företaget. Genom att identifiera tidskrävande processer som omfattar flera olika avdelningar kan du äntligen få kontroll på vad som är utfört och inte.

Lime CRM integrerar med

Så integrerar Lime med andra IT-system

Lime CRM är en utmärkt informationshub som samlar hela kundbilden på ett ställe. Genom att ha kunder, ärenden, avtal, anläggningar, fastigheter, kunddokument och mycket mer samlat på ett ställe vågar vi garantera att ni kommer att arbeta mer effektivt.

Mål: Det du behöver finns i CRM-systemet, du behöver inte leta någon annanstans. Det gör att du blir mer effektiv = sparar tid = företaget går bättre. Så tänker vi!

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM för energibranschen

Lime Mail Gateway

Med Mail Gateway kan ni enkelt läsa in e-post direkt till Lime CRM. Exempelvis kanske kunden mailar till support@foretaget.se om ett problem. Då vill du att ett supportärende skapas upp. Inga problem!

CRM energi, vatten, telefoni

Lime Extranet

Extranet är en webblösning som låter dig dela viss information från Lime CRM externt. Kanske till kunder, partners, återförsäljare eller kompisar? Möjligheterna är oändliga.

Crm för energibranschen

Google Maps

Med vår koppling till Google Maps visar du enkelt dina kunder eller produkter smidigt på en karta direkt i Lime CRM. Kanske ska du planera din säljturné och vill veta vilka av dina A-kunder som finns på vägen. Eller planera in en servicerunda och veta var dina maskiner står utplacerade. Smart och visuellt!

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Roger Bergström på Tekniska Verken

”Med Lime CRM hanterar vi ca 55 000 ärenden per år och kan säkerställa att de hanteras i tid och med kvalitet som ledord”

Roger Bergström, Projektledare, Tekniska Verken i Linköping & Bixia
Svante Holm, säljare, Lime CRM

Det här är Svante, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Energibranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra energibranschexperter Svante, Pavel, Laura, Fredrik och Ola! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av energibranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång