Lime CRM

CRM för dig som jobbar med fastigheter

Med Lime CRM håller du koll på hyresgäster, beläggning, kundärenden och dina fastigheter. Du kan även publicera lediga objekt på nätet och mycket mer, såklart! Smidigt va?

Behöver du hjälp att hålla koll på dina ägor?

Hyresgäster, lediga fastigheter, beläggning, trasiga kylar och annonser. Hur mycket kan man egentligen hålla i huvudet? Vi har många fastighetslösningar att stoltsera med och att ett enda användarvänligt system kan göra skillnad. Därför har vi skapat ett CRM-system för dig som behöver återfå kontrollen, helt enkelt!

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. En samlad bild över dina kunder, fastigheter, kontrakt. Inga fler informationsöar.

  2. Koll på lediga objekt, uppsagda kontrakt för att säkerställa full beläggning – alltid.

  3. Snabbpublicering av objekt på hemsida/Blocket/Objektvision m.fl.

  4. Effektiviserat arbete med kundärenden. Effektiv support och nöjda kunder, helt enkelt!

Lime CRM integrerar med

Så integrerar Lime med andra IT-system

Lime är en utmärkt informationshub som samlar hela kundbilden på ett ställe. Genom att ha kunder, ärenden, avtal, anläggningar, fastigheter, kunddokument och mycket mer samlat på ett ställe vågar vi garantera att ni kommer att arbeta mer effektivt.

Mål: Det du behöver finns i CRM-systemet, du behöver inte leta någon annanstans. Det gör att du blir mer effektiv = sparar tid = företaget går bättre. Så tänker vi!

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM Extranet för fastighetsbranschen

Lime Extranet

Extranet är en webblösning som låter dig dela viss information från Lime CRM externt. Kanske till kunder, partners, återförsäljare eller kompisar? Möjligheterna är oändliga.

Lime CRM - fastighetssytem

Till fastighetssystemet

Koppla ihop ert fastighetssystem med Lime CRM så att ni bara behöver arbeta i ett system. Vi har kopplat ihop oss med allt från Fastnet, Fast2, Xpand till Vitec och många fler.

Lime CRM för Annonspublicering

Annonspublicering

Med Lime CRM kan du enkelt publicera dina lediga lokaler på exempelvis Objektvision, Blocket eller er egna hemsidan. Det kallar vi effektivisering!

Enkla enköter med Lime CRM

Enkät

Med enkätverktyget i Lime CRM behöver du inte längre gissa vad dina kunder tycker om dig, du kan fråga. Kanske vill du skicka ut en enkät så fort ett projekt ska starta eller direkt efter ett supportsamtal - du väljer.

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Daniel Nottberg från NCC

”Tack vare Lime CRM och vårt kundcenter arbetar vi mer effektivt och sparar in 3 miljoner varje år.”

Monica Åhs, Kundcenterchef, Svenska bostäder
Catrin, säljare, Lime CRM

Det här är Catrin, och hon är säljare! Hon ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Fastighetsbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra fastighetsbranschexperter Björn, Jonas, Catrin och Petter! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av fastighetsbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång