Ett CRM du vill flytta till

  • Få en samlad bild av hyresgäster, hyresobjekt, fastigheter och kontrakt.
  • Samla arbetsorder och ärenden i ett gemensamt, lättanvänt flöde.
  • Publicera lediga objekt på nätet, direkt från Lime CRM.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

Skandia Fastigheter logo
Familjebostäder logo
venska Bostäder
Fabege
Castellum logo

När ditt fastighetssystem inte duger

Som du vet så finns det en del utmaningar i fastighetsbranschen. Hyresgäster har höga förväntningar på servicenivå, samtidigt som informationsstrukturen ofta är komplex. Fastighetssystemen löser mycket, men de är oftast inte tillräckligt enkla för att effektivt hantera alla kundrelationer och ärenden. Det är här Lime CRM kommer in i bilden.

Fastighetsbranschen - med en twist av Lime

Kund- och fastighetsöversikt

Koppla ditt fastighetssystem till Lime CRM och samla all information du behöver för att på bästa sätt hantera ärenden och vårda relationerna. Här är allt lätt att hitta!

Kundvård och uthyrning

Förenkla det dagliga arbetet med befintliga och potentiella kunder. Med Lime CRM har du koll på dina hyresgäster och prospekt, samt får hjälp att jobba proaktivt.

Publicering av annonser

Publicera snabbt lediga objekt där du önskar, direkt från Lime CRM. Exempelvis på din webbplats, Objektvision eller Newst. Intresseanmälningarna landar sedan i systemet.

Teknisk förvaltning och ärenden

En fråga om senaste hyresavin, en kran som läcker eller ett jobb till en underentreprenör – i Lime CRM hanterar du enkelt alla ärenden, arbetsorder och det planerade underhållet.

Bättre kont(r)akt med hyresgäster och köpare

Bygg en närmare relation till dina hyresgäster eller köpare av kommande nyproduktion genom relevanta utskick. Med Newsletter add-on till Lime CRM är det enkelt att skapa nischade mottagarlistor och att kommunicera rätt sak till rätt person. Så att du i slutändan kan förlänga, behålla eller teckna fler kontrakt.

bmw Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

“Lime CRM kändes direkt som ett modernt, snabbt och mycket smidigt verktyg. Dessutom kände vi att Lime som företag förstod vår verksamhet, gav oss mycket god input, och framförallt: de sålde ett färdigt system, inte en massa konsulttimmar.”
Peter Sandell, sälj- och avtalsansvarig på HSB Malmö
Läs mer

CRM-experter utan fasad

Vi har många fastighetslösningar i bakfickan och vet vad som krävs för att du ska få en enklare vardag – oavsett om du arbetar på ett kommunalt bostadsbolag, ett kommersiellt fastighetsbolag eller ett bostadsutvecklingsbolag. Vi hjälper dig gärna.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om ärendehantering, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång