Sökfunktion Lime CRM

CRM för dig i konsultbranschen

Med Lime CRM håller du koll på nuvarande och blivande kunder, uppdrag och beläggning – och du ökar merförsäljning mot befintlig kund. Precis vad du som konsult behöver!

För dig som vill skapa försprång

Behovet av att arbeta effektivt och särskilja sig gentemot konkurrenterna är inget nytt. Att lägga tid på rätt saker och ha koll på affärspipen kan vara det som avgör om företaget går runt. Därför har vi skapat ett CRM-system som underlättar och effektiviserar din vardag, allt för att du skall kunna koncentrera dig på det du är bäst på!

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Samla all kunddata och kontrakt – nu ska vi bara se till att ni får uppdragen också.

  2. Minska administrationstid – för varje timme ni lägger på administration minskar marginalerna. Det tycker vi är onödigt!

  3. Samla konsulternas kompetenser i en kompetensdatabas. När en kund hör av sig kan ni snabbt presentera rätt lösning.

  4. Hålla koll på vad som är i pipen. Vilka projekt har ni? Kan ni sälja mer till samma kund?

Lime CRM integrerar med

Stora konsultbolag brukar ordna det såhär…

När vi kommer ut till de lite större konsultföretagen (tänk ÅF) så finns redan många olika system på plats. Lime CRM agerar då informationshub, dvs. det system som samlar in all nödvändig från övriga system och som gör att användarna bara behöver använda ett enda system.

Lime ordnar helt enkelt upp en lite stökig IT-situation och gör att nya (och gamla) medarbetare snabbare lär sig arbetsgången.

Sökfunktion Lime CRM

… och de mindre konsultbolagen brukar göra såhär:

För enkelhetens skull samlar vi allt du behöver i ett enda system. Lime CRM är CRM-system, bemanningshjälp, kompetensdatabas och mycket mer. Din fakturering och tidrapportering håller du dock separat i ditt ERP-system.

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM för konsultbranschen

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du koll på dina hemsidebesökare och kan poängsätta dem baserat på vilka sidor de besöker och hur länge de stannar. Med en koppling till Lime ser du dessutom vilken relation du har till hemsidebesökaren. Är det en kund, ett prospekt eller till och med en konkurrent? Nu är det bara att agera. Sätt upp mailflöden, eller ring. Bara fantasin sätter gränser!

CRM för konsulter

Webbklient

Att ha tillgång till viktig information när du är på språng är såklart en nödvändighet. Därför finns vår webbklient som fungerar på alla plattformar och är tillgängliga där du är för stunden. Ha koll på dina att göra-uppgifter och spana in senaste historiknoteringen innan du går in genom dörren till kunden. Allt för att underlätta livet på vägen!

CRM för konsultbranschen

Infotiles

Infotiles ger dig sifforna som du verkligen bryr dig om. Du får siffror som alltid är uppdaterade och anpassade efter dina behov. Vill du till exempel veta hur många A-kunder som inte hört något från er på 1 månad? Eller hur många projekt du har att bemanna? Inga problem, det fixar våra Infotiles!

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

David Falk från Syntell

Lime Technologies snappade tidigt upp vårt behov av resursplanering. Utan att vi bad dem byggde de in det i vår Lime CRM-lösning, dessutom utan att gå över projektets budget. Det är att underlova och överleverera.”

Daniel Falk, Head of Markets & Clients Syntell
Mark, säljare, Lime CRM

Det här är Mark, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Konsultbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra konsultbranschexperter Kenan, Mark och Jonatan! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av konsultbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång