Spara timmar med Lime CRM

  • Kompetensdatabas och schemaläggning för snabb bemanning.
  • All kund- och projektinformation samlad på ett ställe. Alltid tillgänglig.
  • Pipe med projekt ger proaktiva insatser som ökar snittpris och beläggning.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

Rejlers logo
Randstad
ÅF logo
Tyrens logo
Prevas logo

Minska din personalomsättning

Känns vardagen som en kamp mot klockan? Vi vet vet hur det är. Medarbetarna ska helst lägga minimalt med tid på administration för att kunna debitera fler timmar och höja marginalerna. Samtidigt måste all kund-, konsult- och projektinformation vara uppdaterad och tillgänglig för att alla ska kunna ge en bra leverans. Och stressen får inte ta över. Lösningen? Lime CRM.

Lime CRM för konsultbranschen

Pipe med kommande projekt

Gör bättre affärer med en översiktlig pipe i Lime CRM. Vilka projekt är planerade? Går det sälja mer till samma kund? Öka snittpriset och beläggningen genom att vara proaktiv.

Kompetensdatabas

Sammanställ konsulternas kompetenser i en databas och underlätta bemanningen av projekt. Sätt snabbt rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle när en kund hör av sig.

Enkel tidrapportering

Koppla ihop Lime CRM med ditt tidrapporteringssystem och vunna projekt blir direkt tillgängliga för rapportering. Läs tillbaka nedlagd tid och få affärsuppföljningen direkt.

Kund- och projektinformation

Med kund- och projektinformationen samlad i ett system blir den lättare att uppdatera. Det betyder mindre administration, mer tid (och data) för bra leveranser och i slutändan ökad kundnöjdhet.

Tävla i snittpris och beläggning

Motivera rätt beteenden och sporra dina konsulter till nya resultat genom tävlingar. Engage add-on för Lime CRM kan användas både för klassiska säljtävlingar och för att skapa mjukare beteendeförändringar. Du skapar själv tävlingarna, baserade på den CRM-data som är viktigast för ditt bolag just nu.

bmw Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

“Systemet underlättar vår vardag extremt mycket. Det är många samtal, många kontakter och flera projekt som körs parallellt, så det är väldigt viktigt att vi har struktur och överblick. Det får vi med Lime CRM och kan driva våra projekt så som vi vill.”
Per Demuth, analytiker på IMAP
Läs mer

Av konsulter, för konsulter

Vi har levererat många konsultlösningar genom åren och vet vad som krävs för att du ska få en enklare vardag. Oavsett om du arbetar på något av de stora bolagen eller ett av de mindre – våra konsulter hjälper gärna dig och dina kollegor.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om ärendehantering, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång