Lime CRM för Maskin och Instrument

CRM för dig som säljer och/eller tillverkar maskiner eller instrument

Behöver du ett smart sätt för att ha koll på dina kundrelationer, långa säljprocesser, maskiner/instrument, serviceavtal, garantitider och massa mer?

Har du koll på dina kunders maskinpark?

Långa säljprocesser, viktiga kunder och stora investeringar? Kanske säljer du någon form av produkt, som du kanske även tillverkar eller åtminstone förädlar. Det gör många av våra kunder också! Därför har vi utvecklat ett CRM-system som kommer underlätta din vardag!

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  • 1. Dela information med dina kollegor, både om potentiella och pågående projekt. På så vis får alla som behöver tillgång till informationen när de behöver.

  • 2. Öka merförsäljningen. Efter avslutade projekt servar Lime dig med påminnelser om att följa upp. Kanske behöver kunden reservdelar, service eller ett helt nytt projekt?

  • 3. Se till att inget faller mellan stolarna. Offerter och projekt följs upp i tid och ni får en påminnelse när avtal går ut.

  • 4. Veta vem som äger maskinen/instrumentet. Få full koll på avtal, garantitider och vilken service som utförts eller ska utföras.

Lime CRM integrerar med

Så organiseras allt du behöver

Lime CRM samlar allt du behöver på ett ställe; kunder, projekt, maskiner/instrument, försäljning, service, avtal och mycket mer. Det gör att du får stenkoll på vilka ärende- och serviceåtaganden en kunds maskin/instrument ska ha, när eventuella avtal behöver förnyas och när det är dags att följa upp på projekten.

Målet: det du behöver finns i CRM-systemet, du behöver inte leta någon annanstans. På så vis kommer du att bli mer effektiv = sälja mer = mer pengar att göra roliga grejer för. Så tänker vi!

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM för maskinbranschen

Extranet

Extranet är en webblösning som låter dig dela viss information från Lime CRM externt. Kanske till kunder, partners, återförsäljare eller kompisar? Med ett inlogg får personen tillgång till det du vill dela, med full säkerhet såklart. Kanske är det ett supportärende eller ett konsultuppdrag? Möjligheterna är oändliga.

CRM för maskinbranschen

Mail Gateway

Med Mail Gateway kan ni enkelt läsa in e-post direkt till Lime CRM. Exempelvis kanske kunden mailar till support@foretaget.se om ett problem. Då vill du att ett supportärende skapas upp. Inga problem! Det löser Mail Gateway.

Lime CRM för helpdesk

Kartor

Med vår koppling till Google Maps visar du enkelt dina kunder eller produkter smidigt på en karta direkt i Lime CRM. Kanske ska du planera din säljturné och vill veta vilka av dina A-kunder som finns på vägen. Eller planera in en servicerunda och veta var dina maskiner står utplacerade. Smart och visuellt!

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Niklas Håkansson, PMH International

”Idag kräver marknaden ett CRM-system som är enkelt, snabbt och som är anpassat efter kundens behov. Det har vi!”

Niklas Håkansson, VD, PMH International
Dennis Gustavsson, säljare, Lime CRM

Det här är Dennis, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Maskinbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra maskinbranschexperter Dennis och Adam! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av maskinbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång