CRM för dig som säljer maskiner och industriprodukter

En av våra experter guidar dig i Lime CRM. Gratis och helt utan förbindelser.

Rejlers logo
Stoby logo
Kfo logo
Skelleftea kraft logo
Fabege logo

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

Vores maskinløsning

Projektöversikt

Dela information med dina kollegor, både om potentiella och pågående projekt.

Ökad försäljning

Efter avslutade projekt ger Lime CRM dig påminnelser om uppföljning. Kanske behöver kunden reservdelar eller service – eller ska starta ett helt nytt projekt?

Översiktlig dashboard

Vilka siffror är du intresserad av? En översiktlig dashboard presenterar enkelt information om hur många projekt du behöver bemanna eller hur många kunder som inte har hört från dig på en månad.

Karta

Kopplingen till Google Maps gör att du enkelt kan se kunder eller produkter i en kvartvy – direkt i Lime CRM.

Lime Field – enkel hantering av arbetsorder

Field add-on till Lime CRM samlar dina kunder, personal och underleverantörer i ett smidigt flöde. Från registrering av ärende till fakturaunderlag, via resursplanering, arbetsorder, avrapportering och kundsignatur – i Field kan du hantera hela processen.

Ett pris baserat på dina behov

Med över 250 införanden av Lime CRM per år, vet vi vad som krävs för en lyckad CRM-satsning. Dina behov är unika. När vi vet hur vi kan hjälpa dig, ger vi dig ett konkurrenskraftigt erbjudande. Prata gärna med våra branschexperter.

Pris på begäran

Se våra priser

Så integreras vår maskinlösning med andra IT-system

Lime CRM är ett informationsnav som ger dig full överblick och en samlad kundbild – på ett ställe. Använder du andra IT-system i ditt dagliga arbete? Inga problem – Lime CRM kan integreras med de flesta.

ERP-system

Du kan koppla ditt ERP-system med Lime CRM, så att du bara behöver arbeta i ett system. Minskar administrationstiden på ett effektivt sätt.

Hemsida

Få automatiskt reda på när nya potentiella kunder är intresserade av dina tjänster.

Dokument

Har du alla dokument utspridda på olika ställen och olika lagringsutrymmen? Anslut dem till Lime CRM och få en samlad kundbild.

Fler än 40 000 användare är redan igång