Lime CRM för Maskin och Instrument

CRM för dig som säljer och/eller tillverkar maskiner eller instrument

Behöver du ett smart sätt för att ha koll på dina kundrelationer, långa säljprocesser, maskiner/instrument, serviceavtal, garantitider och massa mer?

Har du koll på dina kunders maskinpark?

Långa säljprocesser, viktiga kunder och stora investeringar? Kanske säljer du någon form av produkt, som du kanske även tillverkar eller åtminstone förädlar. Det gör många av våra kunder också! Därför har vi utvecklat ett CRM-system som kommer underlätta din vardag!

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Dela information med dina kollegor, både om potentiella och pågående projekt. På så vis får alla som behöver tillgång till informationen när de behöver.

  2. Öka merförsäljningen. Efter avslutade projekt servar Lime dig med påminnelser om att följa upp. Kanske behöver kunden reservdelar, service eller ett helt nytt projekt?

  3. Se till att inget faller mellan stolarna. Offerter och projekt följs upp i tid och ni får en påminnelse när avtal går ut.

  4. Veta vem som äger maskinen/instrumentet. Få full koll på avtal, garantitider och vilken service som utförts eller ska utföras.

Lime CRM oragniserar allt du behöver

Så organiseras allt du behöver

Lime CRM samlar allt du behöver på ett ställe; kunder, projekt, maskiner/instrument, försäljning, service, avtal och mycket mer. Det gör att du får stenkoll på vilka ärende- och serviceåtaganden en kunds maskin/instrument ska ha, när eventuella avtal behöver förnyas och när det är dags att följa upp på projekten.

Målet: det du behöver finns i CRM-systemet, du behöver inte leta någon annanstans. På så vis kommer du att bli mer effektiv = sälja mer = mer pengar att göra roliga grejer för. Så tänker vi!

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM - Extranet

Extranet

Extranet är en webblösning som låter dig dela viss information från Lime CRM externt. Kanske till kunder, partners, återförsäljare eller kompisar? Med ett inlogg får personen tillgång till det du vill dela, med full säkerhet såklart. Kanske är det ett supportärende eller ett konsultuppdrag? Möjligheterna är oändliga.

Lime CRM - Mail gateway

Mail Gateway

Med Mail Gateway kan ni enkelt läsa in e-post direkt till Lime CRM. Exempelvis kanske kunden mailar till support@foretaget.se om ett problem. Då vill du att ett supportärende skapas upp. Inga problem! Det löser Mail Gateway.

Dennis Gustavsson, säljare, Lime CRM

Det här är Dennis, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Maskinbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra maskinbranschexperter Dennis och Adam! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av maskinbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång