Mer än maskiner. Med Lime CRM.

  • Maskinparksöversikt som möjliggör proaktiv försäljning av reservdelar och tjänster.
  • Ärendehantering för reklamationer, garantiärenden, service och allt som rör dina maskiner och kunder.
  • Visuell affärshantering som ger effektiv försäljning och lönsamma kundrelationer.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

onsilium logo
Weland logo
Elektroautomatik AB logo
Siwertell logo
Väderstad AB

Slipp grus i ditt maskineri

Om du tillverkar, hyr ut eller säljer maskiner och industriprodukter så vet du att vardagen bjuder på utmaningar. Långa säljprocesser, uppföljning av serviceavtal och garantitider är några exempel på saker som du måste ha koll på. Men det behöver inte vara så svårt – i Lime CRM har du allt strukturerat och lättillgängligt.

Lime CRM för maskinbranschen

Visuell affärshantering

Viktig affärsinformation visualiseras i en smart dashboard och blir tillgänglig för alla medarbetare. Gör dina nyckeltal förståeliga och arbeta proaktivt istället för reaktivt.

Maskinpark

Se vilka maskiner/produkter som finns tillgängliga och vilka som är sålda/uthyrda. Arbeta proaktivt med reservdelsförsäljningen genom att ha rätt data tillgänglig, vid rätt tidpunkt.

Ärenden och service

Hantera enkelt garantiärenden, reklamationer, service och annat kopplat till dina maskiner och kunder. Du kan även lägga till smart arbetsorderhantering med Lime Field.

Avtalshantering

Oavsett om det gäller garantiavtal, serviceavtal eller något annat så kan du på ett smidigt sätt hantera dessa i Lime CRM - både på företagsnivå och på enskilda maskiner.

Teknikerna kommer tacka dig

Få kontor och serviceteknikerna ute på fältet att arbeta synkroniserat. Med Field add-on till Lime CRM blir arbetsorderhanteringen riktigt enkel. Från registrering av ärende och resursplanering till arbetsorder, avrapportering och fakturaunderlag - här finns allt samlat.

bmw Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

”Idag kräver marknaden ett CRM system som är enkelt, snabbt och som är anpassat efter kundens behov. Det har vi!”

- Niklas Håkansson, VD PMH International

Ett väljoljat team

Genom åren har vårt team levererat många CRM-lösningar till företag i maskinbranschen. Väderstadverken, Weland, Consilium, Elektroautomatik och Siwertell är bara några exempel. Nu ser vi fram emot att hjälpa ditt bolag.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om ärendehantering, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång