CRM för magiska medlemsupplevelser

  • Medlemsregister med GDPR-stöd, avancerad segmentering och kraftfull sökfunktion.
  • Sömlös ärendehantering sparar tid internt och ger en positiv medlemsupplevelse.
  • Kraftfull kampanjhantering för mässor, utskick och andra marknadsaktiviteter.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

FAR logo
omställningsfonden logo
KFO logo
Unionen logo

När medlemsregistret spårat ur

Att arbeta i en medlemsorganisation har sina utmaningar. Tusentals uppgifter behöver hanteras på ett korrekt och effektivt sätt, samtidigt som de interna resurserna ofta är begränsade. Dessutom har medlemmarna höga krav på service och kommunikation. Känner du igen dig? Med Lime CRM får du ett modernt medlemsregister och kampanjstöd.

Lime CRM för medlemsorganisationer

Medlemsregister med sök

Få översikt och eliminera tidsödande rutiner - i Lime CRM har du all medlemsinformation samlad och sökbar. Du kan givetvis också applicera olika filter och segmentera din data.

Medlemsservice

Koppla ihop Lime CRM med din telefonväxel, dina funktionsbrevlådor och kontaktformulären på hemsidan. Sköt sedan alla medlemsärenden proffsigt och effektivt.

Medlemsupplevelsen

Låt medlemmarna uppdatera sin information direkt i Lime CRM, via Mina Sidor (eller liknande). Det sparar dig tid och ger samtidigt en modern medlemsupplevelse.

Medlemskommunikation

Mässor, informationsutskick, föreläsningar och mycket mer – i Lime CRM hanterar du alla dina kampanjer. Mät utfall och prioritera de insatser som ger nöjdast/flest nya medlemmar.

Är det slut med ”bla, bla, bla”?

Skapa en modern medlemskommunikation med riktade och relevanta kampanjer. Lime CRM med Newsletter add-on gör det enkelt att skapa nischade mottagar-/deltagarlistor och att kommunicera rätt sak till rätt medlem eller kund. Så att du inte blir en tråkig pratkvarn.

Lyssna på din branschkollega!

”Lime CRM utgör ett användarvänligt informationsnav, där all väsentlig information finns samlad. På ett klick får medarbetaren en överblick över om företaget är medlem, kontaktpersoner, roller, pågående ärenden, dialoger och marknadsaktiviteter.”

- Malin Johansson, kommunikationschef Tysk-Svenska Handelskammaren
Läs mer

Bli nästa medlem i Lime-familjen

Några hundra medlemmar eller hundratusentals? Företag eller privatpersoner? Vi har levererat CRM-lösningar till många typer av medlemsorganisationer genom åren. Däribland Unionen, Tysk-svenska handelskammaren och KFO. Nu vill vi hjälpa dig.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om kundvård, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång