Sökfunktion Lime CRM

CRM för dig som vill ha koll på medlemmar

Nu kan du samla all information om dina medlemmar, alla aktiviteter ni anordnar, kampanjer och ärendehantering på ett ställe. I Lime CRM.

Vill du också få styr på dina medlemmar?

Ett CRM-system kan i princip innefatta HUR mycket som helst. Om man vill. Men efter att ha infört CRM-system hos många medlemsorganisationer så har vi lärt oss vad som är absolut viktigast. Därför ger Lime CRM dig en total överblick över dina medlemmar, marknadsaktiviteter och event! Fiffigt va?

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Ha en översikt över alla medlemmar (oavsett om det är privatpersoner eller företag).

  2. Enkelt kunna segmentera medlemmarna utifrån t.ex. intresse, ålder eller om de betalt.

  3. Starta kampanjer baserat på data i CRM-systemet. Lätt när den är segmenterad!

  4. Låta medlemmen uppdatera sin information i CRM-systemet genom Mina Sidor (el. dylikt).

Lime CRM integrerar med

Så integrerar Lime med omvärlden

För de flesta av våra medlemsföretag så sköter vi det mest i Lime CRM – men en del av din relation med kunderna sköts på annat håll. Lösningen? Vi integrerar! Du kan koppla ihop Lime CRM med din webbshop (där medlemmarna köper sitt medlemskap och andra produkter), med din kurshantering på webben (där kunden själv administrerar allt kring sina kurser) och såklart ekonomisystemet så att du lätt kan se om medlemmen betalt eller ej i ditt CRM-system.

Några features du hittar i Lime CRM

Lime CRM för medlemsbranschen

Newsletter

Med Lime CRM Newsletter kan du hantera prenumeranter, events och såklart skapa och skicka nyhetsbrev direkt från Lime CRM. Du kan se detaljerade rapporter och se exakt vilka personer i Lime CRM som läst ett specifikt nyhetsbrev och vad de klickat på. Du får också en tydlig markering av de personer vars e-postadress inte verkar stämma, vilket gör det enkelt att hantera studsar och opt-out.

Lime CRM för utbildningsföretag

Web service

Web Service är ansiktet utåt för Lime CRM och läser in, eller ut, spännande information till och från exempelvis hemsida, affärssystem eller intranät. Låt medlemmarna själva hålla ditt CRM-system up to date. Bättre för alla parter.

Lime CRM för föreningar

Enkät

Med enkätverktygen i Lime CRM behöver du inte längre gissa vad dina kunder tycker om dig, du kan fråga. Kanske vill du skicka ut en enkät så fort ett projekt ska starta eller direkt efter ett supportsamtal - du väljer.

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

”Lime CRM utgör ett användarvänligt informationsnav, där all väsentlig information finns samlad. På ett klick får medarbetaren en överblick över om företaget är medlem, kontaktpersoner, roller, pågående ärenden, dialoger och marknadsaktiviteter.”

Malin Johansson, Kommunikationschef Tysk-Svenska Handelskammaren
Fredrik Ekman, säljare, Lime CRM

Det här är Fredrik, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Medlemsbranschen - vi är dina experter

Säg hej till våra medlemsbranschexperter Fredrik, Jenny och Tommy! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av medlemsbranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare. Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång