Lime CRM för Wholesale

CRM för dig som jobbar med wholesale.

Representerar du flera olika varumärken? Är du grossist eller återförsäljare? Då vet vi ett CRM-system som kan hjälpa dig att sälja ännu mer. Nu kör vi!

För dig som gillar att ha många varor i luften

Låga marginaler och tuff konkurrens… Äh, det är väl inget problem för någon som du?! Nåja. För att sticka ut och bli ännu mer framgångsrik finns det några enkla sätt, och vi har själva ett CRM-system till hjälp. Nyfiken?

Sökfunktion Lime CRM

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Ge dig en samlad bild av kunden i ett enda system. Försäljning, kundservice och marknad samlat. Smart!

  2. Öka din försäljning genom att hjälpa dig att prioritera rätt kunder och affärer. Med smart segmentering blir de lönsamma kunderna ännu mer lönsamma.

  3. Säkerställa att inget faller mellan stolarna. Offerter följs upp, samtal rings och kunder koms ihåg. Precis som det ska vara.

  4. Visualisera er försäljning och andra viktiga nyckeltal.

Lime CRM integrerar med

Så organiseras allt du behöver

Lime CRM är en utmärkt informationshub som samlar hela kundbilden på ett ställe. Genom att ha koll på kunderna, vilka som är mest lönsamma osv, blir det lättare att prioritera. Vilken kund bör få ett extra kundbesök, och vilken kund klarar sig kanske bra med ett? Målet: det du behöver finns i CRM-systemet, du behöver inte leta någon annanstans. Mer effektiv försäljning = mer pengar att göra roliga grejer för. Så tänker vi!

Några features du hittar i Lime CRM

CRM för partihandel

Webbklient

Skapa mobilitet. Du har alltid tillgång till kundinformation (kontaktuppgifter, vad som sades på senaste mötet mm). I bilen, på stranden, på festen, i träkojan och i… ja, du fattar.

CRM för wholesale

Besöksmatris

Besöker du rätt kunder, eller säljarna hos er ute och dricker kaffe med kunder som aldrig kommer att köpa något? Med besöksmatrisen kan du säkerställa att ni lägger tid, kraft och pengar på rätt kunder.

CRM för grossister

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du koll på dina hemsidebesökare och kan poängsätta dem baserat på vilka sidor de besöker och hur länge de stannar. Med en koppling till Lime ser du dessutom vilken relation du har till hemsidebesökaren. Är det en kund, ett prospekt eller till och med en konkurrent? Nu är det bara att agera. Sätt upp mailflöden, eller ring. Bara fantasin sätter gränser!

CRM till affärer

Stenkoll på försäljningen

Få en överblick över dina pågående affärer. Hur ser affärsflödet ut jämnfört med föregående år?

Som om inte detta vore nog, får ni dessutom tillgång till göttiga dashboards och rapporter för både aktivitets- och affärsuppföljning.

CRM till outlook

Outlook

Vi vet att du är van vid Outlook – därför har vi kopplat ihop Outlook med Lime CRM. Du sparar busenkelt viktiga mail under kunder/projekt och får snabbt en överblick över mailkonversationerna.

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder

”Lime CRM gör oss mycket mer effektiva – alla sparar minst 30 minuter per dag på att slippa leta information.”

Sami Hietanen, VD, Mercamer Oy
Ted, säljare, Lime CRM

Det här är Ted, och han är säljare! Han ser fram emot att visa dig Lime CRM!

Wholesale - vi är dina experter

Säg hej till våra wholesalebranschexperter Ted, Erkka och Matti! De brinner för just din bransch och har samlat ihop vår 25 år långa erfarenhet av wholesalebranschen och kokat ner den till en lösning som har allt du behöver för att göra vardagen ännu enklare.

Boka en personlig demo så berättar de hur Lime CRM kan hjälpa dig!

Kom i kontakt med en CRM-expert

Behandling av personuppgifter

Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas.

Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst.

För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Yey!

Tack för ditt mail!

Vi hör av oss så fort som möjligt! Om du har några frågor innan dess, tveka inte att kontakta oss på: 046 - 270 48 00

Fler än 35 000 användare är redan igång