CRM för säljare

CRM för dig som är säljare

Med Lime får du koll på alla dina kunder, din säljpipe, mål, att göra-uppgifter och vad du sagt, gjort och lovat. Som en säljassistent. Fast bättre.

Trött på CRM-system som ingen använder?

Effektivisera och öka försäljningen – det är målet för nästan alla lösningar vi levererar. Vad krävs av ett CRM-system för att lyckas med det? Jo! Att systemet används. "Shit in, shit out" som vi brukar säga. Hur får man det att hända då? Man erbjuder ett enkelt CRM-system, där mycket av informationen läses in automatiskt. Ett CRM-system som faktiskt sparar tid, istället för motsatsen. Tadaaa!

Sökfunktion Lime CRM försäljning

Så här kan Lime CRM hjälpa dig

  1. Översiktlig och sökbar vy över kunder och prospekts. All kontaktinformation på ett ställe.

  2. Göttiga dashboards för både aktivitets- och affärsuppföljning.

  3. Schyssta rapporter. Kanske vill du visa dina briljanta siffror för ledningen?

  4. Smidig webbklient så att du alltid är up to date – även när du är på språng.

Några features du hittar i Lime CRM

CRM för säljare

APSIS Lead

Håll koll på dina hemsidebesökare med APSIS Lead. Poängsätt besökarna, se vad ni har för relationer till varandra och låt det vara grunden till nya affärsmöjligheter i Lime CRM.

CRM för säljbranschen

Bisnodedata

Ingen gillar att mata in mycket info för hand. Med koppling till Bisnodes företagsdata har du tillgång till alla företag och kontaktpersoner med bara ett klick.

CRM för försäljningschefer

Dashboards

Vårt vassa mätinstrument visualiserar all data ni har och gör den tillgänglig för alla. Vilka är dina KPI:er? Gör dem förståeliga och bli proaktiv istället för reaktiv.

CRM för säljare

Follow up

Lime CRM håller dig uppdaterad om hur det går för era säljmål och visualiserar era framsteg per aktivitet och månad – grymt va?

Läs mer här!

Lime Go

En ny tid för säljverktyg

Är du sugen på att testa ett helt nytt säljverktyg? Då borde du kika på Lime Go. Lime Go är byggd på filosofin att ett säljverktyg borde vara byggt av säljare, för säljare. Därför tyckte vi att det var dags för en ny tid för säljverktyg, där säljaren står i fokus. Det är dags för Lime Go.

Läs mer om Lime Go här

Fler än 35 000 användare är redan igång