Öka din hit rate med Lime CRM

  • 360 graders vy över kunderna med ERP-koppling och all kunddata samlad.
  • Kampanjhantering för mässor, utskick och andra marknadsaktiviteter.
  • Effektiv säljstyrning med klassificering och potential på kunderna i en enda vy.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

New Wave logo
Malux logo
Wurth logo
Swedol logo
Mediq logo

Sluta gå på magkänsla

Att arbeta med B2B-försäljning innebär flera utmaningar. Att säkerställa att säljarna har koll på försäljningen på kunderna, även när de är ute på fältet, är en av dem. En annan är att ta rätt beslut och att agera tillräckligt snabbt för att maximera försäljningen, baserat på aktuell statistik. Det är här Lime CRM kommer in i bilden.

Lime CRM som säljstöd

Kundöversikt

En samlad och översiktlig bild av dina kunder i ett användarvänligt system. Se budget, utfall och aktiviteter på samma ställe. Få en 360-graders vy över kunden.

ERP-integration

Med en integration till ditt affärssystem samlar du försäljningsstatistik, orderinformation, fakturor och all annan kundinformation. Allt i ett system.

Kampanjhantering

Kampanjhanteringen i Lime CRM ger dig exakt ROI på varje enskild mässa och möjlighet att göra riktade utskick. Uppföljning sker givetvis direkt i systemet.

Säljstyrning

Klassificering och potential på kunderna i en samlad vy. Urskilja vilka möten som är värdeskapande och vilka som är ”kaffemöten” utan något värde. Prioritera därefter.

Öka takten med gamification

Motivera rätt beteenden och sporra dina säljare till nya resultat genom gamification. Engage add-on för Lime CRM kan användas både för klassiska säljtävlingar och för att skapa mjukare beteendeförändringar.

Infometric Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

“Det har blivit som ett socialt nätverk för företaget. Alla är inne och är aktiva, och skämtar och skojar. Det är ett starkt kulturskapande i det. Samtidigt ökar aktiviteten och alla kan se sin progress.”
- Olle Tjälldin, operativ chef och vVD Infometric

Läs mer

Säljexperter med passion för B2B

Vi har levererat många CRM-lösningar för säljdrivna bolag genom åren. Mediq, Würth Industri Sverige, Malux och Swedol är bara några exempel. Dessutom har vi mer än 25 års egen erfarenhet. Nu ser vi fram emot att hjälpa ditt företag.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om säljstöd, ärendehantering, kampanjhantering och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Nedladdningsbart material CRM-bloggen

Fler än 40 000 användare är redan igång